Underbar helg

Alltså, wow! Vilken helg! Den inleddes med väntan på corona-prov iom att sonen haft ont i halsen, så vi åkte till sommarhuset redan på torsdagskvällen. Det var typ det enda "negativa", ja, testen också förstås :-), och egentligen var det ju positivt att vi kunde komma iväg en dag tidigare :-) Sedan har vi bara haft en riktigt härlig helg! Solat, badat, njutit, ätit gott och umgåtts utomhus med våra underbara grannar och vänner. Vi ville inte att helgen skulle ta slut!

Vi sladdade inom thaistället i stan på väg hem, satt ute på altanen och käkade i kvällssolen medan vi försökte vädra ur vårt varma hus lite. Sedan föreslog maken att vi skulle åka och köpa vars en glass, vilket vi gjorde :-) Vi strosade omkring lite nere i hamnen och fortsatte njuta av sommarvärmen och tittade på alla människor som var ute och njöt, precis som oss.

Precis så här vill jag att sommaren ska fortlöpa! Att vi ska umgås, njuta och fånga möjligheterna!

Just nu har jag såå mycket tankar och idéer i huvudet på saker jag vill göra! Jag har en massa inspiration till små projekt, ska bara försöka hitta tiden också, he he! Men snart är det sommarlov - barnen går in i sista veckan imorgon och sedan är det snart långledigt. Som vi längtar!

Gillar

Kommentarer

Precis så här ska sommaren vara och låt den bli lång och fylld med härliga ögonblick.

Njut och må gott!

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Vad skönt att det var negativt på testet och skönt ni fick en dag extra där borta! Passande när vädret varit på vår sida i helgen! Hur härligt lät det inte med att köpa thaimat och äta ute på altanen, såååå mys.

nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vad skönt att testet va negativt . Ja sommaren ska vara så här underbar och fint det är sommar för mig inte när det hela tiden ska regna och två veckor fint dom simmarna är så tråkiga

nouw.com/2barnsmammaochfru
Marlene,

Bästa skoldagen på hela året är sommarens skolavslutning, det tyckte iaf jag både när jag själv gick i skolan och när barnen var små. Heeela sommarlovet låg framför oss och då var vi i vårt paradis på Öland. Långt bort från stressen.

fdensammamamman.se/