Underbar helg

Nu är vi hemma igen och hela familjen är samlad. Det har varit en härlig helg med strålande väder, underbart sällskap, god mat och mycket avslappning.

I fredags var det konsert med Eric Gadd och det var bra. Det var gott gung och bra mellansnack. Tyvärr orkade vi inte se hela konserten eftersom jag kände att jag ätit alldeles för mycket vid middagen och kände mig helt sprängfärdig. Men vi fick en ny chans i lördags då Gadd var underhållning på bröllopsfesten som höll till strax nedanför vårt rum. Så ja, vi hörde låtarna igen :-)
I lördags vaknade vi till strålande väder och efter en smarrig frukost utomhus passade vi på att ta en promenad i det härliga vädret, med den lika härliga utsikten. Sedan softade vi i poolerna och bastun och jag kunde tom ligga utomhus i bikini och läsa en pocket innan det var dags för massage. Ahh!
Innan middagen på kvällen passade vi på att förska uppleva Ystad lite, men det var kanske inte helt rätt en lördag em när allt var stängt... Fast det var ganska trevligt att bara strosa kring bland de söta små husen en stund.
Helgen blev precis som vi hade önskat och J passade på att boka in oss även nästa år när han checkade ut! 

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Härligt att få komma bort en stund och bara vara med varandra. Om två veckor drar jag och mannen till Sthlm för att fira vår bröllopsdag 😊Längtar massor! Även om vi var iväg på bröllop förra helgen är det inte samma sak som att bara vara vi.

KRAM
ugglehuset.se
Therese,
Vilken härlig helg det lät som, trots lite för mycket mat ;-D
Ang julen så är det bara att sätta igång med stjärnorna, så ska du se att du får till det i år ;-P
Eller så får du göra som jag gör med julkorten - ge upp! Endera hinner jag inte göra dem, eller så gör jag dem och glömmer posta... hur som brukar jag aldrig få iväg några, så för att slippa den stressen skiter jag helt enkelt i det! Massa kramar <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Helen,HUSnrNIO,
Underbara bilder. Längtar efter havet som sjutton av att se dem!
husnrnio.se
Tina,
Åh vad underbart det låter gumman! Så skönt att bara få komma bort och njuta av varandra och god mat en helg. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886