Underbar start på Valborg

Det har gått ganska bra med sovmorgon på Solsidan. Vi har varit ett trött gäng så vi har inte precis varit några nattsuddare. Och igår tränade både J och jag iaf jag är så där lagom trött i kroppen idag. 

Idag startade vi upp dagen genom att fixa lite frukost som vi packade med och tog med ut på en båttur. Varför är det extra gott att äta utomhus?

Det var en fantastisk morgon, soligt & lugn sjö. Vi la till vid Tjärö, vid en tom brygga vid klipporna. där smaskade vi i oss mackor och varm choklad eller te.


Vi fick också besök av en svan. Lite sugen på vår frukost var den nog allt, för den var väldigt närgången. Väldigt vacker, supervit och ståtlig. Men jag måste ändå erkänna att jag är lite rädd för svanar för hur aga de plötsligt kan bli. Det är stora djur ändå.

Den lille prinsen har fått ordentlig hosta, och eftersom det alltid blir astma av det så har vi tuffat igång med extra medicin och ordinering av varma kläder.

Såå skönt med en extra ledig dag! Att bara softa omkring och göra lite vad som. Studsmattan har testats, W har käkat någon typ av torr fågelbajs som det är fullt av på gräsmattan, J har fått i vattenskotern och jag har hängt ut årets första tvätt här i stugan. Och grillat hamburgare.

Nu ska vi skrota vidare! Härliga Valborg!

Gillar

Kommentarer