Uppåt väggarna

Jag har en kompis som är väldigt duktig på inredning och piff. Ofta med ganska små medel, det är inte ofta hon shoppar i dyra inredningsbutiker, och de har det såå fint hemma. En enkel detalj som de har på flera ställen i sitt hus är väggord. Alltifrån hundens namn vid dess korg och familjens namn på ett diskret ställe till en vägg med ord som symboliserar dem i familjen.

Vi har flera gånger pratat om att fixa någon väggtext eller liknande att få upp här hemma, men har inte fått tummarna loss. Eftersom vi har mycket fönster och inte så många väggar som passar sig för tavlor så skulle det kunna vara ett bra substitut.

Det finns bara så mycket att välja på... Jag kan inte riktigt bestämma mig.. Kanske texten på bilden skulle passa någonstans här hemma?

Bild lånad från Vinylahem.se
Nu har jag fått chansen att dela med mig av en rabattkod hos Vinylahem.se som ger 10% rabatt på hela sortimentet. Uppge bara 10PRO2EO vid en beställning, det tänker jag göra! Sedan är ju bara frågan om det tar längre tid att få upp texten på väggen än det gör att bestämma vilken text det ska bli? :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej finaste! Jag har också fått en rabattkod att dela ut. Jag älskar väggord! Tycker det är så snyggt men jag håller med om att det är svårt att välja! Hoppas ni får en fin torsdag hjärtat! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helen.HUSnrNIO,
Vi har två väggord hemma men jag skulle gärna ha fler men det är ju det där att bestämma sig för vad det ska stå och utförandet...
Gillade teckensnittet på "love story" ovan. Väldigt fint!

Ha en bra dag.
husnrnio.se
Hanna Of Sweden,
jag ska absolut ta del av rabattkoden! 😃 vi har redan några väggord (5) men ska ju flytta i januari.... ^^ då måste pimpa nya väggarna!

kram
hannaofsweden.se
Maria,
Jätte snyggt med väggord!
Kanske ska passa på och köpa något nu då....vi har inte ett enda här hemma 😊

kram kram
sagafia.se