Uppsatt hår & utrensade leksaker

Imorgon kan L äntligen få ha håret löst igen! Efter en och en halv vecka med fläta pga de ovälkomna gästerna förra måndagen och tre behandlingar är det nu safe att ha håret löst igen. Det hade säkert varit ok efter första behandlingen, men jag har inte velat riskera något. Men det har förmodligen varit ganska bra för hennes hår att vara uppsatt. Inte speciellt mycket slit med borsten om morgonen :-)


Kvällen har jag tillbringat med att prismärka en massa utrensade leksaker som förhoppningsvis ska säljas på barnloppis i helgen. Perfekt format att lämna in grejor och slippa stå där själv. Det är  i n t e  min grej att stå och köpslå. Ska ge mig på ett par enorma klädhögar också imorgon. Hade tänkt att någon gång lägga ut det på Tradera, men orkar inte. Det är ju en hel del moment och det är  m y c k e t  kläder.

Otroligt att det nästan är fredag igen!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Nu hoppas vi att ni ska slippa fler av de äckliga krypen! Ja visst går tiden fort? Men det är underbart med helg igen tycker jag! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Nu har vi löss i klassen....igen. Dock har S klarat sig hittills!
S har väldigt sällan utsläppt hår när hon är i skolan, vilket är bra nu när man vet att krypen finns/funnits i klassen.
Hoppas nu att ni slipper fler otrevliga kliande besök!

Kram & trevlig helg.
omlitenochmig.se
Theresa,
Fy för löss! Bävar för att Linn ska åka på dem! Eller jag själv för den delen!
Tack för att du skrev några ord inne hos mig! Och tråkigt att läsa om din pappa. Skönt att cancern är borta men så tråkigt med bieffekterna!
Ha en fin helg! Kram
mammat.blogg.se