Uppskattade besök

Dagen idag har tillbringats till stor del i bilen. En och en halv timme för att hälsa på min farfar och hans sambo och sedan en och en halv timme tillbaka. Men det var det värt. Det var första gången min farfar träffade Rasmus, som ju redan är nio månader. Ganska skrämmande egentligen. Varje gång jag besökt honom så är jag glad över att ha gjort det och tänker att jag ska göra det lite oftare. Men livet springer liksom vidare...

Är glad att jag idag också prioriterade in ett kort, mycket kort, besök hos min farmor med en liten julblomma. Jag hoppas att det uppskattas, även om det inte blir besök så ofta, eller så långa besök.

Det har blivit lite kaiko med R:s mattider idag, men han var trött efter dagens äventyr iaf och han somnade själv i sin säng ikväll. Jag var inte ens kvar i rummet! Han har nu sovit i 2 timmar och en kvart så han vaknar säkert snart till. Jag ska gå och lägga mig för det är mycket på agendan imorgon (också). Jobb, klippning, julklappsköp, julfest på dagis och julgodis är några av punkterna :-)

Å,  nu höll jag på att glömma! Jag fick en överraskning i brevlådan idag också! Även idag var det från Magnus Carlsson och nu hade jag vunnit hans nya singel! Snacka om tur! Två gånger i rad! Måste verkligen komma ihåg att köpa den där trisslotten imorgon! Och att hämta ut L:s pris :-D

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Men man har ju inte tid med allt.... Fast jag förstår ditt dåliga samvete...
KRAM
www.fnulan.se
CiliaH,
Jisses vad du vinner!

Skönt när man får gjort de där besöken dom så lätt trillar mellan stolarna eftersom det händer så mycket i livet och vardagen hela tiden.

Kram
ugglehuset.se
Therese,
Vad roligt med många vinster 😊 Och skönt med att få göra sina besök som man tänkt göra länge. Kram!
www.blogger.com/profile/096933811762772303