Uppspelt, båtmässa & göteborgsskämt

De senaste dagarna har R varit lite spänd och bara väntat på den här dagen. Idag hörde jag att han var vaken innan vår väckarklocka ens ringt :-) Och då pratar vi om killen som alltid vaknar tidigt på lediga dagar, men som man får väcka när det är skola.

Förra året var det premiär, då fick R följa med pappa J och kollegorna på båtmässa! För har man blivit lovad att få följa med när man fyller 8 år - och faktiskt fyller år under själva mässan - då är det klart att man ska få vara med och jobba :-) Så klart! Och eftersom R tyckte att det var kanon att jobba på båtmässa så får han i år följa med till Göteborg istället för huvudstaden.

Så nu håller vi tummarna att R tycker att det är lika kul att jobba detta året! Och att han får en fantastiskt kul helg tillsammans med pappa J och våra kollegor. Vi får väl se om de lärt honom några göteborgsskämt på vägen upp och om lyckas charma några kunder att shoppa!

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Men pH så härligt.... är ganska övertygad om att mpnga gärna tagit hans plats.... till och med min make som älskar båtar. Hade en när han bodde i Norge men inye nu längre även om jag vet att längtan finns. Ska bli spännande att läsa om var R tyckte den här gången.
nouw.com/fibrolivet
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Många snygga båtar för grabben att kolla in
nouw.com/stenhagenbettan
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Alltid kul att kolla in olika båtar stora som små.
nouw.com/jagochminahjärtan
Amandizan
Amandizan,
Ja varför är det så när man är barn att om inte ska till skolan så vaknade man tidigt. När man skulle till skolan, ja då ville man sova🤔 hoppas att han fick en bra dag
nouw.com/amandizan
Madelena
Madelena,
Så roligt för honom att få komma hit. Tror det kommer bli ett par kanondagar på båtmässan.
nouw.com/madelena
Fnulan,
Alltså han är så söt lillkillen. Väldigt lik mamma va? Vad roligt att det är något dom kan dela tillsammans. Han kommer att charma alla som är där.
www.fnulan.se
Amanda ,
Vad roligt för han att han kunde följa med i år igen vad roligt att han tyckte det var så kul att följa med
amndiz.se