Uppvaknande, förströelse och njutning

Väckta av en "hemlig väckarklocka", färska-bullar-frukost, båtfärd, polkagrisstång till L, lite lite bensin, sjösjuk, tanka, till Helsingör, strosa omkring, pasta carbonara, somna på pappas axlar, besvikelse över att missa Pariserhjulet, pepparkaksbak med I, inget julkortstillfälle, tex mex-middag, Madagaskar på tv, rödvin, marabou schweizernöt. Så skulle man nog kunna sammanfatta den här lördagen.

Det var L som somnade på sin pappas axlar, jag som blev lite sjösjuk, jag som druckit rödvin :-) Fast inte när jag åkte båt utan nu ikväll. Ja, alltså illamående blev jag på båten. Förvirrande... Tyvärr blev det inget bra foto som skulle kunna användas som julkort idag... hoppas på ett nytt försök imorgon.

Blev väckta av en spök-klocka imorse. En klocka började ringa, jag kollade på min klocka som stod på 6.30, normalt en arbetsdag. Jag märkte att det inte var min klocka som ringde och det visade sig inte vara J:s heller. Vi gick båda upp för att lokalisera väckarklockan. J:s mobil låg på golvet och laddades och jag tyckte att det måste ju vara den, fast när jag böjde mig ner mot den insåg jag att det var inte den heller. Snacka om att vi kände oss förvillade och dumma... Följde ljudet och insåg att det kom från under sängen och där hittade jag kartongen för J:s nya väckarklocka som han fick när han fyllde år. I den låg visst hans gamla väckarklocka... Kartongen måste ha åkt under vid presentöppnandet och sedan glömts bort. Jag har inte alls märkt av den när jag dammsugat under sängarna men igår måste jag ju ha stött till den utan att märka något och på något osannoliktsätt har alarmet satts igång... Det här visar ju hur noga jag dammsuger under sängarna..

Nu ska jag återgå till en ruta Schweizwenöt!

Gillar

Kommentarer