Urk...

Efter en natt med usel sömn och en date med "Ulrik" ligger jag nu kvar i sängen. Urk! Vet inte om det var något jag ätit eller vad, för jag åt inget annat än övriga familjen igår och det är bara jag som varit kass. Jag drack visserligen mycket vatten igår innan jag la mig och det kanske blev för mycket i den trånga magen...

Nu hoppas jag på lite sömn iaf så att jag kan fylla på energiförrådet. Doggen D har sovit ganska bra inatt och verkar inte speciellt påverkad av sin operation. Duktiga lilla tjej! Det mest jobbiga är nog att hon tvingas ha en sån där plastkrage för att inte komma åt såret, och hon stötte till väggar och golv under natten och att jag reagerade varenda gång hon rörde sig..

Fördelen med att ligga här är att jag kan hinna läsa igenom lite bloggar :-)

Gillar

Kommentarer

Russin,
hej gumman..

men fyy då, magsjuka är inte roligt alls.. 😟 hoppas du snart känner dig bätre.. minns föresten att jag kunde få så när jag var gravid med stina..

krmakrma
enburkrussin.se
HUSnrNIO,
Usch vad jobbigt för dig med magsjuka och vara gravid! Verkligen blä:( Krya på dig massor!
www.husnrnio.se
Amanda,
Usch för urk-sjuka! Hoppas du känner dig piggare nu igen!
Jag har själv haft en riktig urk-dag idag men jag kan bara skylla på graviditeten. Hela dagen blev precis fel då jag skulle börja den med glukosbelastning på fastande mage och inte fick ta ens mina illamåendetabletter imorse. Och så blev belastningen inte ens av! Verkligen antiklimax. Det blir att göra om hela baletten om två veckor istället.

Hoppas du kunde få lite lugn och ro iaf när du nu ändå kände dig urslig!
Krya på dig!
creyla.blogg.se
Linda,
Men fy, din stackare, hoppas det var snabbt övergående och det inte är den "riktiga" sjukan utan något du ätit och att du nu mår bra igen.
Så roligt att du klickat hem boken, den är verkligen toppenbra!
Kramar
www.uppochnervandahuset.se