Utan min mobil...

Vid några tillfällen har vänner sagt till mig att de hör mig väldigt dåligt i telefonen men jag har inte kunnat fatta vad som var fel. Hade ett fint fodral på min iPhone som jag plockade av eftersom jag tänkte att det kanske var något som blivit knas. Men det hjälpte inte. Så idag fick jag gå till min operatör och lämna in min lilla vän. Ahh, shít vad jobbigt det känns att lämna ifrån sig telefonen! Och allt som är i den liksom.. Hoppas att jag har back up på det mesta...

Fick en trist lånetelefon som jag snabbt la på köksbordet och rotade fram min förra mobil istället. Det är dock helt otroligt vad dåligt mitt minne är när det gäller telefoner. Kommer inte ihåg någonting.. Hade knappt vetat vilken som var min förra telefon om det inte varit uppenbart då det var en ny operatör jämfört med vilken jag alltid haft tidigare..

Nu ska jag vara utan min iPhone i typ 10 dagar - ahhh!!! Tur att jag lyckades få igång en gammal iaf så att jag inte måste gå och oroa mig för vad som finns på lånetelefonen sedan när jag lämnar tillbaka den... Snacka om kontrollfreak!!!

Gillar

Kommentarer

Martina,
Åh fy så hemskt. Min ajfån och jag är ju som siamesiska tvillingar. Skulle nog behöva lämna in mig själv oxå om jag vart tvungen att lämna in ajfånen!
www.blogger.com/profile/138201751565117711
Rebecca,
Åh jag avskyr när man måste lämna ifrån sig luren. H fick lämna in sin förra veckan men fick ett sms idag om att den nu är på väg till butiken igen. Hade det varit jag hade jag fått vänta 2 månader, minst!
Tack för peppningen ang träningen. Jag känner mig faktiskt duktig hihi, men det viktigaste är att jag tycker det är grymt roligt och mår prima av det.
Att det skulle vara så kul att gå på pass hade jag inte trott, trodde inte det passade mig alls.

Hoppas du mår bra(trots telefonlämningen).

Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Linda,
Fy, att lämna bort sin iphone är ju som att lämna i från sig sitt höga ben liksom haha I en vanlig telefon har man ju inte så mycket i men i en iphone har man ju allt.
Hoppas du har allt på backup och att du får tillbaka den snabbast möjligt, Kramkram
www.uppochnervandahuset.se