Utflykt till Hörvik

Igår spontanbestämde vi oss för att åka till Hörvik och käka lunch. Det blev en positiv upplevelse :-) Jag har varit i Hörvik ett par gånger tidigare, för många år sedan. Min kära vän Cools familj hade stuga där i många år så jag var där vid ett par tillfällen. Och ännu tidigare hade en annan kompis en pojkvän där (!!!) så vi var där och hälsade på en gång.

Hos min kära vän Cool lärde jag mig äta gröna oliver btw. Och en gång hade vi tjejträff där och gick vilse bland gutefåren och hamnade i en minkfarm i mörkret. Det låter ju helt omöjligt idag när alla alltid har en mobiltelefon och konstant uppkoppling - men för oss födda på 70-talet fanns det faktiskt en tid då man kunde gå vilse, ha ha!

Men igår varken körde vi vilse med båten eller gick vilse. Vi styrde kosan mot Fiskerian där vi käkade stora tallrikar med spätta, abborre, räkor, kräftstjärtar mm. Och pulvermos. Det var möjligen det som drog ner det lite. Pulvermos kan vara gott om man har smör och riktigt med kryddor i, men just den biten saknades tyvärr här. Men det vägdes upp av härlig stämning, sol, god fisk och bra pris :-)

Det dröjer nog inte länge förrän vi besöker Hörvik igen. Nästa gång kanske vi delar på en portion mat så att vi orkar testa glassen också :-)

Har du varit i Hörvik någon gång?

Gillar

Kommentarer

Emschen ,

Ja jösses vad man kunde gå vilse förr. Haha

Ser väldigt mysigt ut! Får nog kolla upp det.

emschen.se

Låter som en. mysig utflykt. Har aldrig varit där men utflykter älskar jag. Spontant är bra!!

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Nä det har jag inte. Var ligger det?

nouw.com/stenhagenbettan
Marie,

Oh titta så härlig utflykt, härligt att det vart en possitiv upplevelse också, Men haha vilket ställen att hamna på när ni gick vilse, fniss

sweetwordsbymirre.com
Jessiekaos
Jessiekaos,

men vad mysigt med en sån resa, haha ja det var ju enklare att gå vilse förut , Men tror nog ja har lyckas med den konsten även i dags läget XD

nouw.com/jessiekaos
Madde ,

Mysig utflykt ni fick. Jag skulle kunna gå vilse i min lilla tvåa så allt går hihi. Finns små guldkorn överallt, och man behöver inte ta sig så långt bort.

www.nouw.com/madelena
Mina,

Kul med små utflykter under semestern och maten såg riktigt god ut. Inget vidare med pulvermos däremot. Finns så många fina platser att besöka och detta verkade vara en riktig pärla.

Minasvarld.nu
michelle
,

ja men det är kul att även det gamla tiden finns kvar . myssigt med stuga. har alltid velat ha en.

Kamillas ,

Tack snälla för tipset. Alltid lika kul att få tips om små pärlor. Kul när gammalt och nytt blandas

kamillaskamera.com/
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Ser verkligen mysigt ut, har inte varit där men väldigt fint såg det ut på bilderna

nouw.com/stegsamlaren