Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Charmkatti. Inte helt lätt, har fått fundera ganska mycket på vad jag skulle skriva.

Reglerna är som följer: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

1. Jag älskar att duscha! Jag blir riktigt besviken om jag duschar någonstans där det är dåligt tryck eller dålig värme i duschen…

2. En period i livet samlade jag på IKEA-kataloger. Jag vet egentligen inte varför, men det tog ganska många år innan jag äntligen kastade dem…

3. Jag gillar att köpa handväskor men inte skor. För flera år sedan i Shanghai köpte jag nog sju kopieväskor. Sedan dess vill jag inte ens se åt en copybag. Skor är trist att handla för det är ju så viktigt att de passar bra och det känner man kanske inte direkt när man provar dem i affären. Ogillar skoskav…

4. Jag trivs inte på mitt jobb och önskar att jag kunde hitta ett annat att söka…

5. Jag är otroligt lat och har dålig självdisciplin. Jag har minst 10kg att gå ner i vikt, men det är sååå otroligt svårt! Det är många måndagar jag ”tagit tag i mitt liv”. Men det är så gott med mat!

6. Bland det roligaste jag gjort i mitt liv var att få sjunga i en studio på min möhippa! Det var otroligt roligt, bara synd att det gick så fort att jag inte hann förbereda mig eller göra bättre ifrån mig!

7. Är en riktig ekorre när det gäller att spara på onödigt skit. Har tidningar från flera år bakåt, allt ifrån Mama till Allt i hemmet och Allt om mat eller Laga lätt. Men jag kollar aldrig i mina gamla tidningar, utan googlar om jag ex vill ha ett nytt recept av något slag.


Många har ju redan gjort den här utmaningen så jag har inte så många att utmana. Men jag testar med: Den lilla röda, Potatishäxan och Annas kaos.

Gillar

Kommentarer