Utmaning - min garderob

Elina har en utmaning på sin blogg som hon kallar "min..."-utmaning. Denna veckan handlar den om bokhyllan, men hon började förra veckan med garderoben & kläder - så det tänker jag också göra :-) Here we go!

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Jag är ganska "vanlig" i min stil. Mycket jeans till vardags. Dras lite åt det klassiska så gillar tex en skjorta eller blus på jobbet. Är ganska svart & blå även om jag inte har några problem att klä mig i rött, grönt, rosa eller gult ibland.

Hur ofta köper du nya kläder till dig själv?

Det varierar. Behöver jag tex byxor kan jag köpa 2 par & någon överdel när jag ändå håller på :-) Handlar oftast när jag råkar springa på något. Idag var jag tex inne på H&M för att kolla en grej och råkade nätshoppa en klänning och en skjorta. Beställer sedan allt i dubbla storlekar eftersom jag aldrig vet vilken jag kan ha, så just nu ligger det 4 varor i shoppingbagen och jag ska passa på att be L kolla om hon hittar något innan jag trycker på SKICKA.

Äger du något klädesplagg du inte använder?

O yes! Det finns både kläder jag använt någon gång, som inte passar, och tom kläder med prislapparna kvar... Tex när jag varit i USA på outlet har jag kanske köpt på mig sånt jag tyckt varit snyggt, men som kanske skulle sitta bättre om jag gick ner ett par kilon... Sååå dumt, jag vet!

Har du någon typ av klädesplagg som du skulle vilja använda mer?
Festkläder! Det finns ju dock en anledning till att de inte använts på ett par år nu.. Men annars - klänning! Älskar att ha klänning! Tidigare har jag tyckt att det varit svårt med skor till till vardags, men nu finns det ju så mycket snyggt att välja mellan.

Vilket är ditt favoritplagg?

Det generella svaret får nog bli jeans eftersom jag använder det mest av allt. Verkar dock inte ha några foton på mig själv i just jeans, haha! Och idag har jag svarta byxor på mig..

Vilken färg har du helst på dina kläder?

Jag hamnar nog ofta bland de svarta kläderna i affären :-) Fast när jag tittar i garderoben ser det faktiskt inte helt svart ut :-)

Finns det någon typ av klädesplagg du aldrig skulle vilja ta på dig?
Ja, flera, tex toppar som visar magen. Det skulle jag kanske gjort när jag var yngre och hade en annan figur, haha! Annars ska man aldrig säga aldrig! När jag var lite och såg foton på mamma och pappa med utsvängda byxor så sa jag att jag a l d r i g skulle ta på mig det och voila - hello 90-talet - hade visst utsvängda byxor där en sväng :-D

Om jag skulle ringa på din dörr oanmäld klockan 21 en vardagskväll, vad har du på dig då?

Det jag haft på mig på dagen på jobbet. Byter inte om när jag kommer hem.

Gillar

Kommentarer