Utmaning - mina favoriter

Jag fortsätter med Elinas utmaningar och kör på med mina favoriter. Tidigare har jag svarat på mitt hem, min garderob, min bokhylla, mitt kylskåp, mina vanor &rutiner, min musik, min barndom & min vinter.

Min favoritstund på dagen
På kvällen, efter middagen när jag gått min promenad med den fyrbenta fluffiga och bara kan slå mig ner i soffan en stund innan det är dags att läsa tillsammans med tioåringen. Att bara sitta en stund med bloggen eller titta på något tillsammans med familjen. Ibland blir det båda de två sakerna samtidigt :-)

Min favoritdag i veckan
Älskar fredagar! Älskar att inte ha några planer på fredagen, slappa hemma med familjen och kolla på något tillsammans, Men älskar också att hitta på saker på fredagar, träffa vänner eller gå ut och äta osv. Helgen blir lite extra lång när man använder fredagen också.

Min favoritsmak på glass

Svårt... har blivit lite kräsen när det kommer till glass faktiskt. Förr var jag alltid den som tog den största glassen med flest kulor och smaker. Nu är det viktigt för mig att det är god glass och jag tar hellre bara en kula. Gillar päron/mjölkchoklad, apelsin/choklad, hasselnöt, pecannöt mfl. Just nu på vintern gillar jag pepparkaksglass :-)

Min favorithögtid
Gillar julen, men gillar nog egentligen december mer än själva julen. Jul i sig kan snabbt kopplas till stress och måsten. Man SKA fira på olika håll och kanter och anpassa sig efter flera andra - även om vi har det ganska enkelt på den fronten med hyfsat små familjer. Men jag gillar också midsommar. Älskar vår midsommartradition på Solsidan med en massa härlig vänner, kids och hundar.

Mina favoritpresenter
Jag tycker om att få upplevelser tillsammans med den som ger! Att tex gå på en musikal tillsammans med fina vänner eller åka på spa med min man! Sedan är det alltid fantastiskt att få presenter som barnen själva valt ut och köpt ♥ Och presenter som någon valt ut just till mig, där det finns en tanke bakom.

Min favoritplats

Älskar vårt Solsidan!
Älskar att hela familjen får ett lugn här! Älskar att vi har gott om plats för familj och vänner och att det alltid finns något att göra för den som vill.

Gillar