Utmaning - mina vanor & rutiner

Den enda fördelen med att jag håller mig hemma med min förkylning är att jag hinner ikapp med Elinas utmaningar :-) Tidigare i veckan var det mitt hem, innan dess min garderob, min bokhylla & mitt kylskåp. Nu kör vi mina vanor och rutiner. Intressant, för jag ändrade mina svar medan jag skrev, he he!

Är du en rutinmänniska, och hur reagerar du när dina rutiner ändras?
Nja, det tror jag inte att jag är.. Eller jo, på vissa delar - jag gillar när man tex fyller diskmaskinen på ett visst sätt. haha! jag är nog mer vanemänniska på små saker, jag tror inte att jag har några större problem om mina "rutiner" ändras. Fast visst gillar jag när saker är på ett visst sätt..

Ha ha, det här var verkligen svårare att svara på än jag trodde :-) Jag känner dock inte att jag alltid gör saker på exakt samma sätt. Det är inte viktigt vilken bil jag tar till jobbet eller om jag går en runda med den fyrbenta fluffiga en viss tid osv. Jag påverkas inte heller speciellt mycket om saker förändras eller ställs in.

Har du någon speciell morgon- & kvällsrutin?

Ja, jag tvättar ALLTID av mig smink och borstar ALLTID tänderna när jag ska gå och lägga mig. Det spelar ingen roll hur trött jag är eller var jag är. jag använder mig av en enkel hudvårdsrutin som jag alltid kör, men får inte panik om jag inte skulle köra min nattkräm tex. På morgonen duschar jag alltid, även om jag inte alltid blöter håret. När jag lagt mig läser jag nästan alltid en liten stund, även om jag är väldigt trött.

Har du någon vana/rutin som du skulle vilka börja med?
Jag skulle gärna vilja börja träna och få in det som en naturlig rutin i mitt liv. Det kommer alltid något emellan verkar det som...

Har du någon vana som är viktigare för dig än för andra, som du absolut inte vill avvika ifrån?

Nej det tror jag inte. Räknas borsta tänderna? :-)
Däremot uppskattar jag när jag får en stund på kvällen då jag bara kan sitta ner en stund med datorn eller vid tv:n, innan det är dags att krypa ner i sängen. Gillar att liksom varva ner.

Har du någon dålig vana som du skulle vilja sluta med?

Så fort jag får en liten prick i ansiktet, eller känner att det ev är en finne på g eller liknande, så kan jag inte låta bli att vara där och känna och klämma. Det blir alltid värre än om det hade varit om jag låtit bli pricken så klart...

Är du en rutinmänniska? Har du någon dålig vana?

Gillar