Utmaning

Idag har jag inte gjort mycket. Natten var lite konstig, så jag låg kvar och drog mig med R halva förmiddagen :-) Sedan har R varit lite orolig, förmodligen pga magen för det har blivit många blöjbyten.

Imorgon är det dags för bvc igen och det ska bli spännande att se om lillkillen växt något :-) Min plan är att promenera i rask takt till och från bvc och det blir en ganska bra promenad. Har hakat på en utmaning hos finaste Mamma Russin som innebär att gå 16 timmar på 4 veckor och det hoppas jag ska få mig att komma igång ordentligt. Mitt enda "bekymmer" just nu är att vår stationära dator med iTunes har kraschat så jag har ingen ljudbok på min iPhone för tillfället. Måste försöka fixa till det ikväll :-)

Gillar

Kommentarer

Wojtan,
Hej

Jag skulle nog också behöva haka på den utmaningen! Undrar om det funkar på min crosstrainer?
Jag är givetvis glad för att du har din lilla bebis, men oj så skoj det hade varit om du hade kunnat komma till mig i helgen!

Kram Åsa
www.wojtansblogg.se
Anonym
,
hejja heja vad du är BRA vännen.. nyförlöst och redan igång och traskar.. bra jobbat..:) ja skor är A och O när man promenixar.. 😊 jag får jätteont i mina höfter när jag går, är heeelt otränad.. det var väl nästan ett år sedan jag crossade som en galning och det försvinner fort tyvärr när man slutar.. 😟

på tal om vagnar så är ju brio helt super de med.. vi hade en brio ligg/sitt vagn till stina som första vagn, men hon växte även där ur liggkorgen efter 3-4 månader, men så var ju stina en stooor tjej..;) tråkigt på vagnen bara...

kramisar