Utvecklingssamtal & hål på knäna

För ett par veckor sedan var vi på utvecklingssamtal för R. Vi är väldigt nöjda med förskolan som han går på. Personalen är fantastisk och de gör mycket kul. R utvecklas jättemycket och lär sig en massa saker.

Det är så klart också härligt att höra att det bara finns positivt att säga om vår prins! Eftersom han är född tidigt på året och är väldigt framåt blev han uppflyttad lite tidigare än sina kompisar från småbarnsavdelningen till 3-5 års-avdelningen förra året. På avdelningen är han är med i en grupp där de andra är födda 2010 (och han 2011) och kommer att flyttas vidare tillsammans med dem efter sommaren. Uh, hur blev min lille bebis så stor???


Idag hade L en kompis med hem efter skolan och en stund fick de spela Wii. Det varierar på vilken kompis det är som är med hem om R får vara med eller ej, och idag gick det bra. Det underlättar när man försöker laga mat under tiden om man slipper avstyra bråk för att lillebror inte får vara med, så win-win för både mig och R.

Ikväll somnade han fort. Det tar på krafterna att vara på förskolan. Nya byxor på idag. Nytt hål på knäna idag. Vad är det med killar och hål på knäna?!?

Nu ska jag smyga upp och kolla om partypinglan också somnat :-)

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Här hemma är det mina tjejer som har hål på knäna haha 😃

Kul att få höra gott om prinsen <3
Kram
undermyumbrella.se
Theresa,
Fin han är! ♡ Och så roligt att höra fina saker om sina barn!
Hoppas du mår bra! Kram
mammat.blogg.se
Helen,
Stor och charmig kille 😊
Här är det hål på Ms byxor nästan alltid och Oboy-fläckar på Ws. Vad är det med dessa 11/12 åringar och Oboy liksom! W och hennes kompisar kan tömma kylen på mjölk och Oboy köper jag refill och fyller upp jätteburken hur ofta som helst känns det som!

Kul att han fick vara med i leken. Alltid lite extra gött när det är så 😊
Kram & tak för omtanke tidigare idag.
www.blogger.com/profile/181224514213028690
Amanda,
Härligt att det går så bra för honom! Man blir alltid lite extra stolt när man får höra så många positiva saker om sitt/sina barn.

Och med två grabbar här hemma kan jag verkligen instämma i det där med hål på knäna! 😊
creyla.blogg.se
Vilken härlig bild på din lille guldklimp! Här hemma (med tre grabbar) slits det byxor i mängder. Jag förstår verkligen inte hur de lyckas göra hål på så många byxor....

kramar
hannadidrikson.blogg.se