VAB & överraskning

Igår ringde dagis vid lunch och det var bara att hämta en hängig kille. Han var hängig när jag kom till dagis, men sedan var det inte så hängigt efter det :-) Lite högre temp är normalt, men ingen som helst påverkan på allmäntillståndet.

I morse var det normal temp igen och en glad kille. Fast om man frågade honom hur han mådde svarade han. "Inte bra.. Jag hostar bautamycket!" (Fast han inte hostade alls, men det var vi ju hemma för förra veckan..)
Supersvårt det där. Ska man då lämna på dagis eller inte. Tempen hade ju varit något förhöjd dagen innan.. Tog beslutet att R fick hänga med till jobbet ett tag. Och där röjde han runt medan jag försökte beta av så mycket som möjligt på kortast möjliga tid.

Sedan har vi haft ett par timmar hemma, eftersom syrran följde med kompis hem efter skolan. Kusinernas utlånade Flexitrax blev en toppenöverraskning som har sysselsatt R i flera timmar. Det har inte bara varit en bilbana utan också en lååång orm!

Nu myser barnen en stund framför en iPad och jag vill knappt avbryta dem för att R ska duscha. Själv har jag roat mig med att synka över allt från min iPhone till J:s, eftersom han har köpt en ny och min måste skickas in på service pga att den inre högtalaren eller något inte funkar. Störigt i-landsproblem är att man inte hör när man får sms eller så när man har headsetsladd i, och jag måste ha headset när jag pratar annars hör jag inte vad den i andra änden säger...!

Nehej, nu är det dags att avbryta lillkillen. Blir säkert en happy stund...

Gillar

Kommentarer

Theresa,
Stackaren då! Skönt att han inte verkar alltför sjuk...
Nej jag har bara havregrynen, banan eller bär, russin eller det jag vill ha och så har jag mjölk till också! Tycker det är jättegott! 😊 Kram!
mammat.blogg.se
Therese,
Här blev det hemma dag för barnen Bogge lite hostig, men inte sjuk å Luran ont i ett knä, men passade ju bra då vi ändå skulle hämta ut glasögonen... Hoppas du får en underbar tjejhelg! KRAMAR
www.blogger.com/profile/107096415516469723