Vabruari & förberedelser

Igår började L må lite dåligt på kvällen och la sig tidigt med ont i kroppen. Hon var den enda i familjen som inte fick influensan innan jul så jag höll tummarna att det inte var den som kom på besök. Lite osäker på om det var samma bacillusker som tidigare eller om vi andra då skulle åka på det igen. Funkar så där bra att vara sjuk nu när det är mässor mååånga helger för J. Och mello!!


Hon vaknade upp och mådde likadant. Ingen feber och allmäntillståndet var egentligen ok, men hon var blek och klagade på ont i kroppen. Hade inte mage att skicka henne till skolan så det blev en dag på hemmaplan för henne och mig. Jag har gjort mina försök att jobba, men har också varit ganska trött efter en natt med dålig sömn.

Fördelen med att vara/jobba hemma är att lite annat hinns med mellan varven. Eftersom veckan bjuder på en hel del kvällsaktiviteter som gör mig stressad bara jag tänker ordet middag så har det varit mer än ok att ha fixat iaf en middag till någon kväll. Och lite fröknäcke står i ugnen just nu.

Och L verkar må helt ok så det blir skola och jobb imorgon. Full fart & fullspäckad vecka!

Gillar