Väckt tidigt & vit gran

Den här dagen började riktigt knasigt. Vaknade av makens alarm klockan 6. Blev väldigt förvirrad och undrade vad det var för dag. Med tanke på att alarmet ringer kl 6 när vi ska jobba. Han insåg att det blivit något fel och alarmet hade aktiverats trots att det inte skulle.

6.30 (!!!) ringer sedan sonens mobil. What!?! Då är det tydligen någon morgonpigg kompis. Sonen svarar givetvis inte, man vaknar, men jag lyckas övertala honom att försöka sova lite till. Och att sätta telefonen på ljudlös om nätterna :-)

Tio minuter senare ringer dotterns alarm... Men alltså, vad var det med allas alarm idag?!? Bara mitt som inte trodde att det var vardag.

Annars har dagen flutit på bra. Lagt klart årets andra julpussel på 1000 bitar. Spelat shuffle board med familjen. Kollat till bygget. Käkat saffransscampi med pasta och druckit ett glas vitt. Kollar nu på film med maken med julgranen här bredvid som lyser upp.

Vår gran blev vit i år igen - precis som den varit de senaste åren. Julen är faktiskt mer vit än röd hemma hos oss. Antar att det beror på att vi oftast reser bort direkt efter jul och att jag gillar pyntet mer "vintrigt" än "juligt". Inte så kul att komma hem till en massa tomtar efter nyår. Granen åker alltid ut juldagen eller annandagen så att den är utstädad när vi åker. I år får vi se hur det blir med allt...

  • Jul

Gillar

Kommentarer

Fnulan,

Hahahaha så typiskt att sånt hände när du väl skulle få sova. Men alla tre på samma dag hahah. Iofs bättre än att det hände tre olika dagar kadmiet 😜 Otroligt fingrar!!!

www.fnulan.se
Amanda,

Haha oj nej usch för att vakna så tidigt på en lördag. Jag hade inte heller svarat och somnat om. 😃 Hoppas att ni lyckades somna om sen lite innan ni gick upp 😊

amandizan.wordpress.com
Madde,

Vad fin julgran ni har. Mitt larm ringde igår halv 6 :O Snacka om att mobilen fick veta att jag inte gillade de haha. Som jag svor

motherandwife.se/
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Fin gran, snyggt med vita kulor, kul att lägga pussel med julmotiv, duktigt dock att ha hunnit med två stycken, vi köpte flera pussel med stadsmotiv på second hand men har inte börjat lägga något ännu.. ha en trevlig lucia

nouw.com/stegsamlaren
Sandra Jönsson,

Vilket mys ni verkar ha! Låter som rena rama julidyllen (minus de tidiga alarmen). Jag tycker er julgran är superfin, det är nåt visst med granar i vitt. Hoppas julmyset fortsätter även i dag!

sandrajonsson.se/
Marie,

Så fin granen är, vi hade vit gran vi med för ngt år sedan, i år valde vi röd, guld

sweeetwordsbymirre.com
Elina,

Men fy vilken morgon! Jag hade blivit så irriterad 😅

Tycker det är riktigt snyggt med vitt julpynt 😍 Det blir lite annorlunda i år men hoppas ni får det mysigt iallafall 😊

detkaosvikallarvardag.com
Hilma
Hilma,

Superfin gran ju! <3

nouw.com/hilma
Madelena
Madelena,

men wow vilken vacker gran du har,

nouw.com/madelena
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vår gran är silvrig med inslag av vitt. Har varit så nu under många år. Tidigare var det rött med guld

nouw.com/stenhagenbettan