Vad blev det?

Otroligt men sant! Kom just hem, efter besök både här och där och inget handlades till L i leksaksaffären! Är faktiskt riktigt stolt över mig själv!!! Och jag fick mig en ny plattång eftersom jag inte vet vart min gamla har tagit vägen. Dock inte från leksaksaffären.... J undrade varför jag skulle ha en plattång, jag har ju knappt något hår tyckte han ;-)

Kvällen kommer att tillbringas med att försöka få till ett hyffsat manus inför morgondagens bröllop då maken och jag ansvarar för toastmasteriet. Trots tidig uppmaning att meddela om man ville hålla tal eller dylikt så har det varit ganska tunnt på den fronten. Tills nu. Inte för att vara sån, men det känns lite som om många tror att man bara kan köra på lite som man tycker på ett bröllop. Att det inte finns någon planering bakom. De verkar inte alls tänka på att det måste planeras när det ska kunna hållas tal så att det inte krockar med vinservering, mat eller avdukning. Och vissa skickar en massa konstiga saker så här dan innan, precis som om de satt och vinspånade lite igårkväll.. Hmmm... Vi får väl se hur vi får ihop det.

Nu bjuder L på låtsasglass i lekstugan så det är bäst jag skyndar mig innan den smälter :-)

Gillar

Kommentarer

floosan,
Va duktig du är, mer än va de flesta lyckas med!
blogg.mama.nu/floosan
rebecca,
Hoppas det blev ett riktigt lyckat bröllop trots de sena svar om tal osv. Visst ligger det en del planering bakom ett bröllp.

Njut söndagen!

Kram Rebecca
www.cheeky.nu