Vad hände?

Vad hände?
Vart tog tiden vägen?
Jag som alltid brukar göra mina egna julkort bestämde mig i år för att inte scrappa/pyssla utan för att snickra ihop något och skicka för framkallning. Men något hände.. Och nu är det visst bara 10 dagar till julafton och jag har inte några kort ännu... Eller igår fixade jag till de sista justeringarna så att själva kortet blev klart, men sedan var det desto svårare att hitta ett ställe som framkallar mitt format inom hyffsad tid. Och framför allt till ett hyffsat pris... Jag fick satsa på tiden och strunta i priset så nu blev det hela svindyrt!! Blir så trött! Nu får jag betala det dubbla bara för att jag är sent ute. Förhoppningsvis ligger bilderna klara på ett framkallningsställe här i stan så att jag kan hämta dem imorgon... Men inte förrän jag har sett dem kan jag pusta ut något!

Och det andra stora frågetecknet då? Jo, fotoalbum till våra föräldrar från L med bilder från alla månader under året som gått... Brukar scrappa men bestämde mig för ett litet tag sedan att jag skulle framkalla fotoböcker istället. Då behöver jag liksom bara göra en och kan även ge min farmor och farfar vars en bok i julklapp. Men tror ni att jag skickat in något för framkallning ännu?!? Nix. Tror ni att boken ens är klar? Nix. Ahh! Vad sjutton hände?????

Nu läser jag att sista dag för att kunna få leverans innan jul är 17 dec så det blir nog att sitta uppe i natt...
Inte nog med att jag har en massa sådant att stå i, har tillbringat kvällen på L:s sista jympa för terminen, sedan mat och dusch och strax nattning eftersom J jobbar över. Sedan måste jag ställa mig och göra pannkakor eftersom det inte är någon lunch på dagis imorgon när de ska iväg på utflykt. Inte för att jag MÅSTE göra just pannkakor, men jag har liksom inte så mycket annat hemma...

Så, vad sjutton hände??

Gillar

Kommentarer

Linda,
Jag brukar också scrappa alla julkorten men i år orkade jag verkligen inte utan tänkte göra som du och framkalla, men nä inte heller det blev av så i år blir det helt enkelt inga julkort, tråkigt men ja så blir det ibland, orkar inte hetsa upp mig över det.
Julen som ska vara så mysig kan verkligen göra en stressad.
Kramar
www.uppochnervandahuset.se