Vad man hittar

På ditt skrivbord?
På mitt skrivbord på jobbet hittar man, förutom dator och telefon, post it-lappar, anteckningsbok, en ful mugg (som jag fått i Mors-dags-present) med pennor & en vattenflaska. Är ganska dålig på att dricka vatten mellan måltiderna och försöker alltid ha en flaska tillgänglig på jobbet.

Under din säng?
Under min säng finns ett gammalt Wii Fit - som nog ingen egentligen kommer ihåg att vi har.. Under andra delen av sängen, J:s sida, finns en extramadrass.I din jackficka?
Hundbajspåsar finns i nästan alla mina jackor, ha ha! Annars brukar jag inte ha mycket annat i fickorna. Nycklar och telefon tar jag alltid upp så fort jag kommer hem från en promenad. 

Hunden på bilden kan ha något med texten att göra... :-)

I din handväska?
Näsdukar, handkräm, mynt, kanske något gammalt paket tuggummi & kvitton. Mobil & nycklar när jag använder väskan, men det tas ut så fort jag kommer hem. I i din bokhylla?
Såå många olika böcker. Vissa har jag läst flera gånger. Vissa har jag inte läst ännu. Vissa kommer jag inte ihåg att jag läst.

Längst ner i din tvättkorg?
Något plagg som bör handtvättas. Jag gillar iofs vår tvättkorg som eg är en ställning med 4 trådbackar. Överst har vi mörk tvätt, sedan vitt, i den tredje är det rött/rosa etc och i den understa sådant som ska tvättas i lägre temperaturer. Det gör det så enkelt att se när det behövs tvättas och man behöver inte sortera smutstvätten.

I dina lurar?
Musik, ljudbok eller någon pod. Just nu lyssnar jag mycket på låtarna jag sjunger hos min sångcoach eller låtarna vi sjunger med Joyvoice. Jag har precis betat av Det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan & nu fortsätter jag med nästa bok av samma författare med samma karaktärer. Lättsamt och lagom att lyssna på under mina hundpromenader. 

Gillar

Kommentarer