Vad ska jag packa?

Oj, vilken dag! Jag är helt slut,  men borde verkligen försöka packa inför onsdagens avfärd till Malaga. Vad sjutton packar man? Jag som har svårt att packa i vanliga fall har ångest över att packa inför en resa där jag inte riktigt vet hur vamt/kallt det är eller exakt vad vi ska göra om dagarna. Träningskläderna är det enda självklara, ja och badkläder. Men sen... Ingen aning!!

Någon som använt sina badkläder idag är L. Sista simskolan för terminen och det ska faktiskt bli skönt att det är paus några veckor. Det är väldigt stressigt att släpa med sig R in i simhallen de veckor J inte är hemma och kan följa med L. Att hålla R nöjd på åskådarplats är inte helt enkelt. Och bada vill han inte, för det är för kallt i bassängen för den lille prinsens smak.

Två nya märken tog den lilla sjöjungfrun den här terminen och nästa år blir det Bronshaj av henne. Hon kikar mycket under vattnet och blir ofta helt pluffsig i ansiktet efter sin simlektion :-)

Gillar

Kommentarer

Linda,
Måste hålla med dig, det är faktiskt skönt när aktiviteterna tar lite julledigt, vi har medvetet valt att inte ha så mycket aktiviteter till barnen i höst just för att våren var kaos med att få ihop allt. I höst är det jag som haft aktiviteter istället:)
Kramar
www.uppochnervandahuset.se