Våffelfrulle & sommarflytt

Nu har det stora flyttlasset gått från vår gata i stan, till vårt egna sommarparadis. Två bilar med släp och så fullastade att det inte gick få in mycket mer ankom vi vårt nybyggda hus sent igår kväll. Vi la i båten och packade upp, släpade och bar. Vi bäddade barnens sängar som precis blivit levererade och försökte skapa lite ordning i kaoset.

Idag har det inte varit några gastronomiska matlagningskonster här på Solsidan och det kan jag väl kanske inte säga att våfflor är heller - men våfflor var just det jag överraskade barnen med i tisdags på skolavslutningsdagen.

Våfflor, färska bär, grädde, sylt, Proteinella, chokladsås och smoothie. Blandad kompott - och de blev mycket nöjda.

Idag har det skruvats, burits och meckats på alla håll och kanter. Båda barns sängstommar har satts ihop av mig och barnen, de har själva skruvat ihop stolar och skrivbord och börjar få lite ordning på sina rum. Min WIC har inte fått så mycket kärlek ännu, så där gapar stommarna tomma, men det är väldigt många kartonger med hyllplan och det som ska bli lådor mm på golvet.

Jag hoppas få till lite bilder imorgon för att visa hur det ser ut här just nu. Om jag får till några bilder utan allt för mycket kaos ;-)

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Då hoppas jag man får komma på en kaffe nån dag, man är allt lite (mycket) nyfiken på förändringen. Grattis 🌼❤️
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jättegärna! Du kommer inte att känna igen dig 😊
nouw.com/popprinsessan
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Roligt men jobbigt med flytt
nouw.com/stenhagenbettan
Yolanda,
Gott med våfflor 😃 !!
mittprivatakrig.wordpress.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, det är mumsigt!
nouw.com/popprinsessan