Våfflor & tutor

I lördags i White mountains var vår planerade aktivitet stängd pga vädret. Vi vaknade dock upp till en strålande dag. Passade på att ta ett kort stopp i badlandet innan vi fortsatte dagen efter en härligt amerikansk frukost bestående av bland annat omelett, våfflor och jordgubbar. Någon av oss åt typ bara jordgubbar. Någon av oss testade typ alla tillbehören till sin våffla. Och jag var ingen av dem ;-)


Vi tåg en tågtur för att uppleva landskapet lite mer ingående. Såå underbart vackert! Men fy bubblan för att bo granne med tågspåret - för de gillade sin tågtuta! Varje gång vi passerade en väg tutades det. Och lite annars också. Och det var inte en liten tågvissla vi pratar om, utan stora grejor. Ni vet, USA och så ;-)

Det var en trevlig liten tur och vi fick vara med om både att tåget vände - genom att loket kopplades av och körde förbi hela tåget, för att sedan kopplas på i andra änden igen - och ett kort stopp på en Cider mill där vi kunde köpa äppelmunkar och varm spicy cider. Och gå på toaletten. Toppen!


Sedan blev det lunch och liiite shopping innan vi åkte hemåt igen. Det hann bli sena kvällen innan vi var hemma så vi passade på att äta hämtmat - ytterligare en dag!

Gillar

Kommentarer