Vägarbeten, falukorv och halsont


Jag skulle kunna döpa om min blogg till I-kandsproblem eller Det blev inte riktigt som planerat. Idag blev det inte riktigt som planerat. På grund av att man tydligen valt att ha vägarbeten precis ö v e r a l l t  i stan just nu. Jag kunde knappt ta mig till L:s skola och när jag väl var där gick det inte att parkera... Så L och jag slängde oss iväg till kören medan R fortfarande var kvar på dagis och när jag dumpat av L så fick jag åka och hämta lillprinsen. Och så tillbaka igen för att hämta upp L som sjungit klart. Puh! Och snabbt in i affären för att handla, även om L föreslog korv med mos från kjollen :-) Hem, laga mat, fram med jympakläder till L och så bad och nattning av R medan L var på jympa, nu kvällsfika med L framför tv:n en stund. Jaa, det var visst min dag det.

Och mat ja, jag hade faktiskt planerat att göra korvgryta idag, och så en köttfärsgratäng imorgon och kassler på torsdag. Meeen, först glömde jag inköpslistan när jag skulle handla så det blev det jag kom ihåg, sedan var det kort om tid så idag blev det stekt ägg, köttbullar och falukorv. Inte alls så fantasifullt om jag får säga det själv... Men barnen gillade det och det ju alltid något.

Förkylningen vill inte ge med sig utan bråkar med mig. Så, jag ska krypa ner i sängen med min prinsessa och kolla på tv en stund innan jag hoppas på en god natts sömn!

Gillar

Kommentarer

Det är sjukt irriterande att dom väljer att lägga alla vägarbeten vid samma tidpunkt. Sprid ut dom lite 😋
sofija.blogg.se
CiliaH,
Hej och hå vilken dag! Hoppas förkylningen snart ger med sig. Min får hemskt gärna försvinna den med.

KRAM
ugglehuset.se