Vaggande val

Jag hade verkligen tänkt ha en gravidgnällarfridag idag, meeen.. När jag vaknade upp så hade mina fötter svullnat upp något rejält och det ser ut som om jag har två fotbollar som avslut på benen.. Benen är visserligen också ganska uppsvällda så jag känner mig som en stor michelinmama som vaggar fram idag.

Puh, "tur" att det är barnkalas idag så att jag inte kan sitta och tycka synd om mig själv och käka godis och chips som blev över från gårdagen. Nej, här är det full fart med ballonguppblåsning och ny dukning. Jag har köpt ett kit med ballonger för att kunna göra ballongdjur, men det var fasen svårare än jag trodde...

Det blev en lyckad födelsedag för L igår och bilder kommer. Hon var i sitt esse och höll igång hela lilla släkten vid matbordet och lekte lekar. Det som imponerade mest på mig var att hon verkligen öppnade ett paket i taget, var noga med korten och att alla skulle se vad som var i alla paket och kuvert. Stora tjejen!!!

Nehej, tillbaka till förberedelserna. L och pappa J är på sim så det är bäst att jag passar på att fylla godispåsarna under tiden. Har jag tur kan jag kanske få vila fötterna fem minutern innan huset invaderas av kompisar i em :-)

Gillar