Vana & inhalator

Efter ett par timmar på jobbet fick jag ett samtal från L:s lärare. L mådde illa så det var bara att köra och hämta henne. Både L och lillebror började hosta lite under natten och jag vet inte om det kan vara en förkylning på g för dem båda och att det i sin tur påverkar hennes knasiga mage.


L fick hänga på jobbet några timmar och det verkade inte vara något större fel på henne. Illamåendet försvann nog ganska fort. Men jag förstår att det är olustigt att må illa i skolan. Olustigt att inte veta om man ska hinna till toaletten eller ej.

Under kvällen har nu astmahostan gjort entré och det var dags att plocka fram inhalatorn.

Känner själv också att det börjar skava i halsen, och det är väl så, som ett brev på posten när skola och dagis börjar igen efter uppehåll. Eftersom jag har rekommendationer av sjukgymnasten att bara promenera så tog jag det lugnt på lunchträningen idag och bara gick i rask takt på löparbandet. Tog en god väns råd att gå till gymmet även om det bara var för att gå. Bara för att få in vanan liksom.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Usch hoppas ni får vara friska nu vännen! Men precis som du säger så kommer väl förkylningarna som ett brev på posten nu 😟 KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helena,
Jo, det är väl nästan oundvikligt.. Bacillerna frodas när allt kör igång igen.. Så tråkigt... Hoppas ni snabbt blir pigga och krya igen!
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Vero,
Hoppas ni håller er pigga och slipper nån förkylning. Har dotra hemma som hostar och snörvlar, men hon VILL gå till skolan. Verkar kul i gymnasiet. Skönt det!

Krya på er!
virrigavero.blogspot.com
Jenny,
Hur var det, hade hon fått tid på barn? Hoppas ni får svar om magproblemen så hon kan må bra. Kram
nockinocki.blogg.se