Vanemänniska

Blev lite stressad i söndags när jag insåg att det bara var 2,5 veckor tills vi ska till Turkiet. Bestämde mig för att hålla igen lite extra. Inser att jag är en sådan vanemänniska. Blir exempelvis otroligt sugen på något varje dag när jag kör hem från jobbet. Inser att det har med blodsockernivån att göra, helt klart. Och med bristen på mellanmål.

Ikväll var det Greys Anatomy, och då brukar jag ofta käka lite popcorn, så suget ikväll var stort. Jag unnade mig lite Pepsi Max men måste erkänna att jag tänker väldigt mycket på något ätbart just nu. Varför ska det vara så svårt att hålla igen? Fast dag 3 brukar väl vara värst antar jag, så jag hoppas att jag vaknar upp imorgon och inte känner mig fullt lika fokuserad på mat hela tiden.  
Tänk inte på en rosa elefant, tänk inte på en rosa elefant, tänk inte på en rosa elefant...

Gillar

Kommentarer

Therese/rosakoriander,
Åh nej, känner precis igen mig....!

Sv: Låter tufft med din pappa. Skönt att han är frisk nu! Vi firade "bara" med jordgubbar och grädde, tittade lite på bröllopsfilmen och läste hälsningskortet våra gäster skrev till oss. Jag brukar ta på mig brudklänningen, men i år har jag inte så mycket firarlust.
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Mamma Russin,
hej gumman...

åhh vad du är duktig som shakar..:) har du enbart ätit soppor/hake ??

skulle behöva gå på det inge, men känner ingen styrka för det..

ska försöka med crossen, att stå minst 3 grr i veckan.. nu är jag uppe i 2 gånger denna vecka så det borde funkar.. 😊 har precis crossat 20 minuter och svetten rinner av mig, skönt.. 😊
men men jag vet ju hur det är .. 😉

shaka på vännen, kramkram
enburkrussin.se
HUSnrNIO,
Tänkte samma igårkväll. Det är lätt att hålla igen under dagen men på kvällen då helt plötsligt ändras allt:S Ha en fin dag.
hilajns.blogg.se