Vänner

Jag vet inte riktigt hur jag har kunnat missa det, men på torsdag kommer ett nytt specialavsnitt av Friends på HBO!

I "The one where they get back together" kommer Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) och David Schwimmer (Ross) att träffas som sig själva och inte som sina karaktärer. De kommer att prata minnen, visa behind the scenes, ha gäster och överraskningar och jag blir helt pirrig i magen bara av att se trailern :-)

Vänner, eller Friends, började sändas 1994 och körde på i 10 säsonger, till 2004. Jag älskade att plöja avsnitten och hade dem alla på DVD, haha! Det sändes precis i den vevan då jag själv flyttade hemifrån, hade min(a) första egna lägenhet(er), var student och hängde med vänner typ dygnet runt.

När J & jag var i New York 2015, tillsammans med vänner, tog vi tjejer en ”Tv & movie tour” och kollade in Vänner-huset. Blev lite besviken på att Central Perk inte alls fanns utan att det var en studio någon helt annanstans :-)

Det var en bra serie, men jag har inte vågat titta på den nu under senare år. Gissar att jag skulle bli lite "besviken". Det känns inte som om det var så länge sedan jag kollade på Vänner, men det var det ju uppenbarligen :-D Och numera går det väldigt snabbt innan något känns omodernt. Men det var en härlig serie då!

Någon mer än jag som kommer att sitta klistrad den 27 maj? :-)

Gillar

Kommentarer