Vänner från förr och nu


Idag är en liten mitt-emellan-dag. Ganska skönt att få beta av lite saker på att-göra-listan och vädret är ju inte tipp topp men det regnar inte heller.

Igår käkade jag middag med mina två äldsta vänner. Det är alltid lika trevligt att träffas och vi hinner bubbla om såå mycket och ändå är det massa saker jag kommer på att vi glömde prata om efteråt... Vi är tre ganska olika personer och det är så intressant och nyttigt att få höra deras åsikter och förslag på/kring funderingar jag har. Vi är alla tre födda och uppvuxna i nordöstra delen av landskapet, men bor nu alla på den västra sidan istället.Vissa mer söderut och vissa mer norrut ;-) Under några år umgicks vi inte så mycket, men vi har alltid hållit kontakten och nu har vi en jättefin kontakt och träffas regelbundet både för oss själva och med familjerna.

Ikväll blir det middag med två lite nyare vänner, mammor från L:s föräldragrupp. Vi har också alltid jättemycket att prata om och tiden brukar flyga iväg.Tiden är oftast det som är problemet, för vi har svårt att hitta tillfällen att träffas numera. Men vi kämpar på, och jag hoppas att vi inte kommer att tappa bort varandra när barnen växer upp.

Och på tal om att växa så måste jag försöka hitta L:s gamla solskyddsdräkt, som nu skulle kunna passa lillebror bra. I går bokade vi nämligen en resa!! I´ll be back!

Gillar

Kommentarer

cecce,
Va? Ska ni ut och resa igen?:-) Härligt härligt!

Att umgås med vänner, nya som gamla är det bästa sommarnöjet!!:-)

Stor kram!!
www.ceccesblogg.blogg.se
Tina,
Åh har ni bokat en resa? Vad härligt! Att umgås med vänner är en energiboost. KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886