Vänner, prioriteringar & utrensningar

Helgen börjar lida mot sitt slut. Det har varit en bra helg. Middag hos vänner. Vänner vi träffar alldeles för sällan. Frukost med vänner. Mycket prat och god frulle.


Helgen har också inneburit ett kalas. Ett kalas som familjen gick på utan mig. Jag försökte vila bort en tvåveckorshuvudvärk, och det verkar faktiskt som jag lyckades. Det kändes tråkigt att inte följa med familjen, och det var inte ett lätt beslut. Men med facit i hand var det ett bra beslut att sätta mig själv i första hand. Och familjen hade det jättebra utan mig.


Idag har jag fortsatt ta det lugnt. Mellan varven har jag rensat ut gamla skor. Tvättat undan vinterjackor & overaller. Hängt ut tvätt för första gången detta året. J lagade middag och bjöd på både löjromstoast till förrätt och grillat till huvudrätt. Jag har rensat ut strumplådan och som vanligt förundras jag över hur det kan finnas så många strumpor som saknar sin soulmate.. Och så har jag lagt en beställning på lite sommarkläder och ny bikini inför den kommande solsemestern. Trots att det varit en soft dag känns det som en produktiv dag. Nu gäller det att ladda lite inför morgondagen då R börjar på ny avdelning på dagis!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Lycka till med R idag! Jag håller tummarna för att det kommer gå jättebra. Klokt beslut av dig att stanna hemma vännen, ibland måste man sätta sig själv i första rummet. Tror vi båda är alldeles för dåliga på att göra det! Var rädd om dig! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Östblomman,
Vilken produktiv helg! Å skönt att huvudvärken försvann. Ibland måste man ta hand om sig själv. Bara sig själv 😊. Kram
www.blogger.com/profile/141167729552369667
Jenny,
Bra att ta hand om sig, oerhört viktigt! Det där med att rensa är jag inet så bra på, skulle behöva hitta en loppis att sälja av lite, man vill ju få bort en del, eller så skänker jag nog, ibland orkar man inte 😉
Lycka till idag!
Kram !
nockinocki.blogg.se