Vänskap

Igår väntade ännu ett paket till mig i brevlådan. Det var från min fina vän Cool! Hon är grym på att köpa presenter och denna gång var det en fin, festlig, svart tunika som var precis i min smak! Tack min vän!


Gester som den här och som den från min omtänksamma vän på andra sidan Atlanten gör mig extra lycklig över mina fina vänner!

Det behöver inte vara så svårt att vårda vänskapen, ett telefonsamtal eller ett litet kort utan anledning. Att bara visa att man finns där för varandra. Att finnas där även om man inte träffas så ofta eller om det var länge sedan man hördes av.

Jag har olika typer av vänner. Sådana jag växt upp med, som jag under perioder inte haft så mycket kontakt med, men som ändå alltid finns där, och vilka jag har supertrevligt ihop med så fort vi träffas. Sådana jag träffat under skoltiden, som jag kanske egentligen inte var jättenära då men som är jättenära nu utan att vi bor nära varandra. Sådana som jag träffat pga J, som jag inte har någon äldre historia ihop med men som det har klickat direkt med. Sådana som jag träffat när jag pluggat eller jobbat, sådana som jag träffat genom barnen och nu sådana jag träffat genom bloggen. Och jag är så glad över alla mina vänner! Jag önskar att jag hade mer tid för mina vänner! Och jag hoppas att alla har så fina vänner som jag har!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Härligt inlägg!
Önskar också att jag hade mer tid över för mina vänner...
Du ska veta att du är en underbart fin vän ♥

kram kram
sagafia.se
Anonym
,
Kul att du gillade den 😊 /jcool
Anonym
,
Vänner är härligt.
Du är också en fin vän.

Kramar från Ugglehuset