Vänskapsfunderingar

Igår hade vi som sagt en riktigt trevlig dag. Kompis B fick denna dagen av min familj och kompis V:s familj. Det är mina två äldsta vänner och vi pratade lite om det där med vår vänskap igår. Vi har känt varandra sedan låg/mellanstadiet och vissa perioder har vi inte alls umgåtts. Vissa perioder har vi varit bästa vänner. Sedan flyttade vi alla från orten, jag var först ut.

Genom åren har vi ändå alltid hållit kontakten. Ibland kan det ha gått 6 månader mellan gångerna vi pratade. Men ändå så har det känns precis som om det var ett par veckor sedan. De senaste åren har vi varit i samma fas i livet, alla tre, ungefär samtidigt. Kanske är det det som gjort att vi nu har så kul när vi träffas, och att vi träffas ganska ofta. Eller så kanske det är att vi har tre lika galna män som gillar att trigga varandra och slänga käft med varandra när vi träffas? Det underlättar iaf :-) Det underlättar också att vi nu bara bor med några mils avstånd från varandra.

Tänk att jag har haft förmånen att träffa några av mina finaste vänner på bara några dagar! Och kanske blir det fler inom kort!

Gillar

Kommentarer