Vår Oceanvilla

I lördags var vi och kollade till bygget av vårt nya hus. Eller kollade till och kollade till - det går inte att komma in på byggområdet, så vi får kolla på avstånd :-)

Just nu är det verkligen en byggarbetsplats och jag är inte avundsjuk på dem som redan flyttat in i området. Måste vara kaotiskt med all byggtrafik och alla ljud hela dagarna.

Huset med alla "trianglarna" är kontor och det ska visst vara inflyttning till årsskiftet. Vi har inte inflyttning förrän andra kvartalet 2022, så om 1,5 år.

Det här är vårt block. Fyra oceanvillor som sitter ihop, men kommer att se olika ut. Tre av villorna har fått upp vägg ut mot vattnet. Just nu kan man se att det är två våningar på alla villorna, men det kommer att byggas på flera våningar. Vi kommer att ha en våning till, så med källaren blir det 4 våningar.

Den delen med en massa röda och gula byggstolpar framför sig, med två stora fönsterpartier, det ska bli vårt hus! Det blir vardagsrum där nere med fönsterpartierna, och det ska bli spännande att se hur vi klarar av att bo med människor som går förbi så nära inpå.

På våningen ovanför blir det vårt sovrum åt detta hållet.

Bygget med en massa blått, till vänster i bild, ska bli hotell. Håller tummarna för bra frulle eller brunch! Det blev visst ingen roof top bar, så den får vi väl stå för själva på vår terrass, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Michelle ,

Men vs roligt o roligt att ni får se hur dem bygger ert hem 😊

michellefrandell.blogg.se
Amanda (Swedish Passport),
Men åh så spännande! 😊
swedishpassport.com