Vår stora lille kille!

I måndags fick vi veta att det om någon vecka blir en plats ledig på avdelningen som R ska flytta upp till efter sommaren. Och R blir erbjuden platsen redan nu - om vi vill - eftersom han är äldst på småbarnsavdelningarna. Efter att ha kollat läget med R - och han tycker att det är spännande. Han har redan fått hänga med de stora barnen till den stora lekplatsen några gånger och han saknar nog några av de barnen som flyttade upp förra sommaren. 
I morse passade vi på att hälsa på en stund på den "stora avdelningen" och R ville knappt gå därifrån. Tror att de "gamla" kompisarna undrade vad han gjorde där och tyckte att det var lite kul.Och han tyckte att det var roligt att känna igen sina nuvarande kompisars storasyskon och även sina "gamla" kompisar. Och alla nya leksaker!!

Det blir nog inga större problem för R att byta avdelning. De ska låna honom några gånger under den närmsta veckan och så får vi väl se om han bara vill lämnas där sedan eller om vi får köra någon typ av inskolning.

Ska bli spännande att se om han släpper blöjan när han kommer upp till de stora barnen? Och om han slutar sova middag? Vår stora lilla kille!!

Gillar