Vår tur

Nu var det visst vår tur. Många av L:s kompisar har haft feber i omgångar, ihållande feber och varit hemma från dagis i många dagar. Idag när jag kom till dagis för att hämta L så låg hon och sov. De hade inte ringt pga att det bara var en halvtimme innan jag skulle komma, men.. ah vad det suger till i hjärtat när jag ser min lilla tjej ligga där helt ynklig under en filt och sova!

Jag kunde knappt väcka henne och det är ju inte helt enkelt för mig att bära min femåring just nu med Muminmammamagen! Hon var jätteledsen och grät och klagade på ont i magen och ont i huvudet och tårnarna bara rann. Väl hemma kröp hon ihop i soffan och jag gjorde lite varm choklad och ett par knäcke, som hon sa i bilen att hon ville ha, men hon tog en minisipp på chokladen och ett musbett på knäcket innan hon somnade. Hon har ev lite lite feber, så vi får väl se hur detta utvecklar sig.

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
hej gumman...

usch, stackars lilla L.. hoppas det inte är den tuffa febersjukan som går.. även här uppe går långvarig feber..:(

kan ju hoppas på att det inte är det jag åkt på med.. vi har ju ändå lyckats varit frisk sedan innan jul nu.. 😊 men innan det hade vi klippkort på olika sjukor tycker jag. :/

Guud så gott med knäcke bröd, det var inte igår jag åt det nu när jag gi ar.. 😊 kanske får bli nästa gång jag ska unna mig ..;)

KRMA
enburkrussin.se
Linda,
Stackars lilla L, känns som det är feber över hela landet nu, var och varannan ligger däckad:(
Hoppas på snabb bättring, Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Pernilla,
Stackars lilla stora tjejen. Hoppas hon kan sova av sig det mesta och bli frisk och pigg snart igen.

Det är nog inte det lättaste att hålla ordning på oss och hus just nu. Vi äger för tillfället tre stycken. Nej, flytten har inte gått ännu. Vi har fått låna lite möbler, några bord som stått på vinden, en bäddsoffa som vi köpt för att vi skall ha senare i nya huset.
Flytten går mot sen vår/tidig sommar. Har god tid på oss men tiden går fort så jag får inte bli bekväm och lata mig heller.
Hoppas dina fötter är bättre.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491