Våra kalendrar 2021

Så är äntligen december här! December som innebär en massa mys, adventskalendrar och julkalendern på tv. Barnen och jag har som tradition att titta på julkalendern på tv medan de äter frukost. Vi tänder ljus, dukar upp framför tv:n och kollar in dagens avsnitt. En mysig start på dagen!

Och så öppnar alla sina kalendrar :-)

Jag kör på en Loréal-kalender i år. Såg en recension och tyckte att det kändes bra att mycket är i fullsize och det verkar vara spännande produkter. Dock var det ett liiiitet fel idag när jag öppnade lucka 1... Jag fick sprätta upp hela kalendern och ta ut innehållet och vända på det. Inte toppenbetyg på det då kalendern ändå kostade en del.. Nu hoppas jag bara att jag blir nöjd med innehållet. Dagens läppstift/glans var iaf nice!

L kör på en kristallkalender. En mycket sober, diskret kalender där innehållet tyvärr också hade flyttat på sig lite. Tror inte att det var denna stenen som egentligen var lucka 1 :-)

För R föll valet på en Harry Potter-kalender i år. En Funko-variant med små gubbar. Så båda kidsen har kalendrar med samlarprylar.

Och så kör vi ju lite godis också förstås :-) Och vår nisse som flyttat in för sjätte (!!!) året i rad nu har visst också en kalender i år - det ligger ju i tiden! Alltså en kalender till oss :-)

Har du någon kalender i år?

Gillar