Våra utflykter

Det blev en bra dag. För både mig och L verkar det som. Utflykten verkar ha varit bra, och hon hade bjudit någon på en jordgubbe. Jag trodde självklart att det var hennes bästa vän I, men nej, någon kille som hon inte visste namnet på :-) Och sedan hämtade farfar henne efter dagis och de åkte till Busfabriken! Bara så där en vardag! Där fick hon nuggets och busade en stund innan det var dags för simmet. Snacka om toppeneftermiddag!

Jag hade en riktigt trevlig dag med mina gamla kollegor och vi följde det vanliga upplägget, frukost på Espresso House inklusive lite skvaller, shopping, lunch och lite mer shopping. Denna gången blev det mest shopping till barnen (konstigt!!), men iaf nya påslakan till mig och J.

Inte nog med att jag hade en bra shoppingdag, jag hann även med en fika hos en av mina äldsta vänner. Helt spontant och enkelt.

R har skött sig bra hela dagen, men det är bara att inse att de lugna dagarna är över. Tills nu har det funkat jättebra att han har suttit i liggliften, lite lutad mot sufletten liksom. Han har varit nöjd med det, har lekt lite med sina leksaker och kollat på folk runt omkring. När han blivit trött har det varit enkelt att bara lägga honom ner. Tills nu alltså. Idag sträckte han sig efter både det ena och andra, han lutade sig över kanterna och ville inte alls sitta stilla. Eller sova :-). Så imorgon blir det till att ta bort liggliften. Men nu är det Greys!!

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
hej hej..

haha ,nej du här hemma rullar dammbollaran stooora mellan åt.. 😉 men visst, vi får det ofta dammsuget under soffan och sängar då jag släpar på möblerna, haha..

usch ja.. hatar verkligen att köpa bikini, men nu är det ett måste.. 😉 ja jag har scannat av alla sportaffärer och kapp alh, h&m lindex utan resultat.. twilfit har jag inte kollat, tack för tipset.. 😊

kramkram
www.blogger.com/profile/166633865938851156