Vardag & närvaro

Det rullar på rätt bra med allt, nu när vardagen kickat igång med full kraft. Och det rullar ju inte precis långsammare med krassliga hundar och ohumana biståndshandläggarchefer som plötsligt skulle skicka hem min dementa 93-åriga farmor från korttidsboendet...

Så ikväll fick det bli fokus på närvaro med familjen. Tid med dottern på H&M. Dottern som ogillar att handla kläder, men som behöver lite nytt nu när det inte är högsommarvärme längre. Kan inte påstå att det blev trångt i hennes garderob efter dagens besök/försök. Men vi blev iaf inte ovänner :-)

Ett gammalt avsnitt av "Bäst i test" tillsammans med hela lilla familjen, medan vi åt. Lite vardagsbusigt att kolla på tv till middagen :-) Det är verkligen ett program som passar oss alla och vi skrattar högt varje gång!

Sedan har sonen suttit nöjd med sin nya dator och dottern har suttit på andra sidan bordet och pysslat med en tavla till sitt rum som hon själv designat. Älskar när alla är tillsammans!

Nu blir det strax sänggång för den här tröttmössan. Har bestämt mig för att vara effektiv imorgon :-)

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas det löser sig till det bästa för din farmor.
nouw.com/stenhagenbettan
Therese ,
Känner igen det där, vardagen knackar på och orken läggs på familj och att landa efter långa och intensiva dagar... Ser fram emot helgen som nu återfår sin glans på ett sätt när man jobbar/går i skolan. Har varit så trött denna vecka, och har trots promenader och simpass inte fått någon energi eller ork, så nu testar jag att vila mig i form med en bok och ser om det är en bättre taktik... Ha en fin torsdag och veckoslut! KRAM
lurans.blogg.se