Vardagsmat och röda gubbar

Efter att ha haft några dagar utan matinspiration åkte jag idag och shoppade för iaf några planreade middagar. Idag blev det något som jag lätt kommer att göra igen, något som jag hittade inne hos Åse på 56kilo.se, nämligen Krämig pepparrotslax med räkor.
4 port4 laxfiléer2-3 dl vispgrädde1 ask cantadou pepparrot1 äggulasalt, pepparskalade räkorkörsbärstomater
Ha ha, och det sjuka nu är att jag inser när jag skriver receptet att jag glömde räkorna som jag hade på tining i micron!!! Ha ha, så jag kan inte säga något om räkorna passar bra till eller ej. Men det var gott utan iaf!!
Sätt ugnen på 200 grader, lägg laxfiléerna i en smörad form. Vispa (blanda) ihop grädde, pepparrotsosten och äggulan, samt salt och peppar. Häll över laxen. Klyfta tomaterna och lägg på laxen. Kör i ugnen ca 20 min. Fördela sedan räkorna på (vilket jag alltså glömde!!!)
Det hamnar absolut på min Vardagsmatlista.


Till efterrätt idag lyxade L och jag till det med jordgubbar och grädde. R var också väldigt förtjust i de röda gubbarna så jag antar att det blir jordgubbar till mellis många gånger i sommar :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Mmmm låter som en rätt helt i min smak, måste testas!!! Å tack för utmaningen, mitt dåliga samvete vaknar bums då jag inser att jag fått den från några andra håll med men ännu inte fått tummen ur... suck, är värdelös på sådant. Men ska försöka klura! KRAM <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Tina,
Hej gumman! Haha! Så kan det gå! Ibland glömmer man vissa ingredienser helt enkelt. Så gott med jordgubbar. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886