Vardagsmiddagsgäster


Idag ville L ha med sig bästa kompisen I hem efter skolan. Det gick bra och jag passade på att bjuda över hennes mamma och lillebror på vardagsmiddag. Alla ska ju liksom äta middag och då kan man ju lika gärna äta ihop. Även om det är en onsdag. Och helt vanlig vardagsmat.

Tjejerna fick leka länge och lekte bra. Killarna lekte för en gångs skull också bra. R ser upp till sin store kompis, men kompisen tycker att R är lite för liten. Men idag gick det bra.

Allt blir så mycket enklare när man planerat vad man ska äta under några dagar. OCH handlat hem ingredienserna! Den här veckans planering har bestått i LCHF Flygande Jacob (men den blev tyvärr inte god), lax med pepparrotstäcke och kasslergratäng. Och nu har vi rester tills imorgon så då är även torsdagen kirrad! Skönt!

Gillar

Kommentarer

Helena,
Mysigt att äta tillsammans 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Maria,
Mysigt att äta med "kompisar" mitt i veckan 😊
Borde man göra oftare!

kram kram
omlitenochmig.se
nockinocki,
Efter våra resor ska jag ta tag i maten lite bättre för jag vill nu komma i bättre form till Fab Mama 😉 då krävs planering så man inte gör ngt dumt när man är hungrig.
nockinocki.blogg.se
Tina,
Så mysigt att ha gäster en vardag! Och det behöver ju inte bli så stort att ha gäster heller. Vanlig vardagsmat funkar ju precis som du skriver! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Vero,
Ibland känns det nästan bättre att få komma bort på middag på en vardag, för det är ju den maten som är så himla trist att tillaga tycker jag.

Jag har gjort en koll i kyl och frys och skrivit matsedel nu för 2 veckor framöver. Så himla skönt. Då är det enkelt att komma hem och fixa.
virrigavero.blogspot.com