Varför skjuter man upp saker?

Eller är det bara jag som skjuter saker på framtiden?

För snart ett år sedan, när jag kom hem från bb med R så fanns det ett brev till mig. Jag kände inte igen varken handstilen eller avsändaren och min första tanke var att det var någon typ av kedjebrev. Det var det inte. Det var dottern till min gamla dagmamma som skrev och tackade för mitt grattiskort till dagmamman, men hon hade tyvärr inte fått uppleva sin födelsedag utan gått bort strax efter nyårsafton.

Jag tänkte direkt att jag skulle skriva och tacka för brevet, men livet som nybliven tvåbarnsmamma gjorde att annat kom emellan och brevet blev inte skrivet.

Idag när jag städade mitt skrivbord hittade jag dotterns brev, läste det igen och satte mig direkt och skrev ett svar till henne. Att det skulle ta mig ett år! Varför skjuter jag upp vissa saker på framtiden, som bara tar några minuter att göra?

Gillar

Kommentarer

Tina,
Oj gumman! Så tråkigt att din gamla dagmamma har gått bort (även om det var ett tag sen). Tyvärr är det ju så att man inte hinner med allt man skulle vilja göra. Att du nu tar dig tid till att skicka henne ett svar kommer säkert glädja henne. Önskar dig en fin måndag! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Så du ska på mammablogg galan! Åh vad roligt. Själv blir det inte av utan jag går bara på Bloggminglet 2012!
Får bli galan nästa år! 😊
www.blogger.com/profile/079777862766964635