Vårkänslor!

Idag alltså! Idag har jag haft vårkänslor! Nästan så där så att jag ville sätta mig i bilen och åka och köpa penséer eller andra blommor som funkar att ha ute i mars! Det har varit blå himmel och soooool!

Strandpromenad
Fick med mig både dotter och hund, ja alltså, den fyrbenta är aldrig speciellt svårflörtad, men ändå :-) Fick med mig dem ner till Råå där vi strosade runt bland stenarna på stranden en stund och sedan tog en promenad.
Är det bara jag som blir lite smått besatt av att hitta fina stenar när det finns så många?!? Lät bli att leta alls idag för att inte bli helt fast, haha! Fast en råkade visst hamna i fickan trots allt...

Så mycket frågor
Det gjorde oss alla gott att få lite havsluft och lite sol på nosen. Det är också lite kul att gå på andra ställen än man brukar, för plötsligt poffar det upp så mycket olika frågor i huvudet.

Undrar vem som bor i det där lilla hobbithuset? Undrar om det är en sommarstuga? Undrar vem som bestämmer vilka som får ha små fiskebodar på stranden? Varför är alla bodarna så olika stora? Vad får man plats med i ett sånt pyttelitet förråd? Varför är det jättemånga svanar just HÄR just NU? Varför kissar inte W när hon sniffar precis överallt?

Snö?
Nej, det blev inga penséer, däremot har jag fortsatt rensa i garderoberna och det blir ytterligare ett besök hos Erikshjälpen den här veckan. Nu har jag bara liiiiite kvar och det är nog inte mycket som ska vidare, snarare i soptunnan. Men det sparar jag till en annan dag. Hörde ryktas om snö inte så långt härifrån idag och om det kommer ett sådant bakslag hit måste jag ju ha något att göra inomhus, när jag inte kan stå ute och plantera blommor!

Gillar

Kommentarer

Amanda,

Här har det med varit sol och det var så härligt och man känner att solen äntligen börjar värma lite nu. Så vårkänslor får man ju helt klart nu 😊

amandizan.wordpress.com
Elina,

Gud så härligt att komma iväg på en solig promenad 😊 jag funderar också på vad man får plats med i de där små förråden😂 vi har snö/sol och varmt i omgångar just nu - riktigt aprilväder

detkaosvikallarvardag.com
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Så härligt att rensa hemma och sol och utflykt är inte helt fel det heller

nouw.com/stegsamlaren
Michelle
,

Ja det är så härligt nu när våren börjar fram man få verkligen hoppas nu att snön inte kommer mera

Fnulan,

Jag har aldrig varit i Råå men hört att det ska vara så fint. Härligt med frisk luft men som du skriver så vet vi inte om det är snö om en timme..

www.fnulan.se
Kamilla,

Älskar havet när det sakta börjar vakna igen efter att varit snötäckt och vintrigt. Luften vid havet är magisk. Så fin du är på bilderna

kamillaskamera.com/

Visst är det vårkänslor när solen skiner. Själv har jag gått två dagar på PW på lunchen ...så härligt. Fast idag tyckte jag det var lite kallt.

Dina frågor kan jag inte riktigt svara på. Men själv pysslar jag med skovård...alltså jag har tatt fram alla mina skor...typ 50 par...tror ett och annat ska rensas ut. Där startar jag vårrenset

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
MariasVardag
MariasVardag,

Ser ut som en skön dag 🙏🏼

nouw.com/mariasvardag
Therese,

Åhhh så ljuvligt, särskilt som snön vräker ner här utanför fönstret... Skulle ut på promenad, men blev filt, dator och "jobb" från sängen istället du på em. Fryser så in i bomben. Ha en härlig fredag och helg!

lurans.blogg.se
beattriicee
beattriicee,

Gud vilket underbart väder det ser ut som du har man blir faktiskt ganska avundsjuk!! 🙈

nouw.com/beattriicee