Värme

Jag har förstått att det är ganska fint väder hemma ny också. För er skull skulle vi kanske åka iväg oftare för när vi var i USA var det toppenväder hemma och mina odlingar i pallkragarna torkade ut rejält.

Här är det riktigt skönt. Vattenttmperaturen är riktigt behaglig både på stranden och poolområdet. Igår kväll var det riktigt, riktigt varmt och svettigt och även idag verkar luften stå mer stilla.

Just idag är det jag som tar lunchpasset på rummet med R. Tror att värmen påverkar honom en del och det är så klart påfrestande för honom att han inte kan (får) röra sig lika fritt som han är van vid. Han sover gott, jag läser Mari Jungstedts "Det fjärde offret" och väntat på att städerskorna ska komma när som helst. Trots lappen på dörren om att bi vill ha rummet städat är det inte gjort ännu och klockan är nu halv tre. Det här med tider här verkar vara väldigt manana manana. Det är ganska skönt att ha en stund i lugn och ro på rummet. Vill gärna vila från solen lite idag så att jag inte bränner mig då jag blev lite röd igår.

Nu ska jag unna mig lite kriminologi till innan prinsen vaknar ;-)

Gillar

Kommentarer