Varnar känsliga läsare

Alla som är kräkkänsliga kan sluta lära här och komma tillbaka senare...

För The kräksjuka is in da house.
Maken kom hem vid halv tolv, jag låg och kollade på film och somnade kanske vid halv ett. Halv tre hör jag ett konstigt ljud och sedan L som ropar efter mig.

Min duktiga, duktiga tjej var på väg mot badrummet men hann inte och var helt förstörd där hon stod i sitt rum, helt nedkräkt. Operation sanering påbörjades och självklart vaknade R mitt i allt stohej. Pappa j fick koncentrera sig på att få R att somna om när vi väl fått en ren L i sängen igen och klorinsanering var gjord.

Själv har jag legat med en plastbunke i handen resterande del av natten och reagerat på minsta rörelse från L. Det är världens duktigaste tjej och hon har hela tiden rest sig upp och tagit bunken vid behov. Inte för att hon haft speciellt mycket mer i magen...


Nu har hon fått i sig lite vatten, i små, små klunkar och verkar ha piggnat till. Vi kollar på Barbiefilm och jag bara väntar på att nästa person i familjen ska börja...

Det näst värsta är att vi skulle på Disney on Ice imorgon... Och när L ligger där mellan oss i natt säger jag att "vi som haft en sån bra dag". "Det ska vi fortfarande ha," säger L, "jag ska vara så duktig för i övermorgon är det Disney on Ice!" Hmm, det var bara att berätta att så blir nog inte fallet... Aj, aj i mammahjärtat!

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Åh lilla gumman 😟 vad duktig hon är! Hoppas att ni andra klarar er med och att hon kryar på sig snabbt.

Kram
ugglehuset.se
Anonym
,
Nej usch och fy! Stackars lilla prinsessan som är så duktig! Hoppas hon är bättre igen och att ni andra klarar er! Skickar massor med styrkekramar!
Linda,
Lilla gumman, är det inte typiskt:(
Hoppas hon kryar på sig och att ni andra inte får det.

SV: hade tur, hittade alla adresser och ja, det är mycket komplicerat allt som har med dagis att göra:(

Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Russin,
Hej söta..

men NEEEJJJJ!!! Inte helvetessjukan.. 😟 Blää..

hoppas verkligen att ni andra klarar er, vitpepparkorn vitpepparkorn.. 😊

Tycker absolut du ska köpa en kettlebell, shit vilken träningsvärk jag har i magen redan nu. 😊 kul var det med..

kraaam
russinsdagbak.se