Vårt nya hus!

Idag har vi fått nycklarna till vårt nya hus! Tjoho! Det känns helt knasigt - det vara en evighet sedan vi skrev på kontraktet och valde luckor, golv, badrum osv. Det har hela tiden känts så långt framåt i tiden - orimligt långt fram. Men nu var dagen här!

Vi flyttar inte in på en gång. Vi tog istället dit egna snickare & målare för att fixa till ett par saker :-D Knasigt, ja, men lika bra att göra det på en gång! Så en halvtimme efter att vi fått nycklar och ett par fina gåvor av hon som varit säljansvarig så satte snickarna "sågen" i ena väggen.. Så den där känslan att allt är nytt och fräscht försvann fort då byggdammet började singla runt i luften..

Flyttlasset går på tisdag men innan dess kommer vi att börja flytta dit lite småsaker och börja skruva möbler. Vi har köpt garderobsinredning som ska monteras innan vi kan flytta dit kläder osv. Så vi lär ha att göra i helgen :-)

Det ska bli spännande att se vart vi vill ha allt. Sånt ger mig alltid lite prestationsångest - vill liksom att det ska bli bra direkt. Vet med mig att det är svårt att ändra om sedan om det inte blir bra, fast i verkligheten är det ju inte så svårt... det är bara något som liksom aldrig blir av och så går man och stör sig på att tallrikarna är i fel skåp istället.
Någon som känner igen sig?

Inser också att, förutom allt packande som vi har kvar, så är det mycket vi behöver fixa. Lampor, avlastningsytor, krokar mm. Angenäma bekymmer om det inte vore så att vi vill att allt ska vara klart på en gång, haha!

Så ja, det är lite tjatigt här inne just nu, det är mycket flyttsnack! Men det är i princip det som upptar våra liv också just nu. Det hinns inte med mycket annat. Imorgon är planen fullt ös på hemmaplan för att kunna börja fixa lite mer i nya huset i helgen när det inte är några hantverkare där.

Tänk att på onsdag kommer jag att vakna upp i det här rummet med den här utsikten! Kanske med Danmarksfärjan liiiite närmare bara :-)

Gillar