Vårtecken, vilohem & vardag

Nu börjar vår sportlovsresa närma sig sitt slut. Vi lämnar vännerna & USA på lördag och kommer hem till Sverige & övriga familjen igen på söndag. Det är en lång flight, men underbart att få hänga med vännerna & guddottern så det är det värt.

Grabbarna i familjen skickar fartfyllda filmer från snölandskap i Italien, foton på pastatallrikar & ser lagom mosiga och solbrända ut efter hela dagar i backarna.

L och jag behöver snarare åka på diet- & vilohem när vi kommer hem, ha ha! Det amerikanska utbudet på skräpmat är sannerligen intressant :-) God glass & galna flingor är bara en bråkdel av vad vi fått i oss under veckan! Och tidiga mornar med småbarn i huset, krassliga tvillingar bör tilläggas, är sånt man snabbt glömmer bort när det inte är ens egna vardag.


Jag ser på riktigt fram emot att komma hem & promenera med vår fyrbenta fluff! Har sett bilder som antyder vårtecken på hemmaplan och det kan jag definitivt stå ut med :-)

Men först ska jag kolla igenom dagens inköp på outleten - än finns det kanske liiite plats kvar i resväskorna hem, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Kamilla Rytterlund
Kamilla Rytterlund,
Det är väl inte för inte som så många i USA lever med övervikt. Det räcker bara att gå in i butiker här i Stockholm som säljer USA godis och mat så blir man chockad.
www.blogger.com/profile/043267255929456572
Amanda Kanterfors
Amanda Kanterfors,
Vilken härlig semester ni har haft! Här där jag bor har även vintern kommit tillbaka men det är lagom vitt och snö ute men jag hoppas våren är på väg 😊
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229