Vass, råbiff & medelhavskänsla

I fredags kväll cyklade J, R & jag ned på stan för att njuta av sommarkvällen, och kanske för att skingra tankarna efter dagens begravning. Det var en underbar kväll, galet varmt och otroligt mycket folk ute i rörelse. Som tur var hade vi bokat bord på Vass annars hade det varit omöjligt att hitta någonstans att äta. Det kändes som om vi var utomlands när vi var nere vid vattnet, solen gick ned och folk stod och fotograferade ut över sundet :-) Vi kunde lika gärna ha suttit på en liten taverna vid Medelhavet.

Som jag har skrivit om tidigare så är vår 10-åring en liten gourmet. Han käkar Carpaccio och löjrom. Han äter skaldjur & dricker gärna en Virgin Mojito. Så när servitrisen kom in med våra förrätter förutsatte hon att det var vi vuxna som skulle ha råbiff och R som skulle ha minipizzan. Hon blev superförvånad när det visade sig att det var jag som skulle ha pizzan med tryffel och salami :-)

Det var jättemysigt att sitta och prata och njuta av kvällen. Det var första gången vi var på Vass och vi kommer säkert att komma tillbaka. Det var trevlig personal och ett fantastiskt läge. Vi kan nog inte riktigt fatta att vi om ett år kommer att bo nere i stan och kommer att kunna gå ut och äta varje kväll utan att behöva vare sig cykla eller åka bil.

Gillar

Kommentarer